Tudtad, hogy az Epson robotokat is gyárt? Most nyerhetsz egyet!

|

Az Epson bejelentette az európai, közel-keleti és oroszországi pályázók számára első alkalommal meghirdetett, "Nyerjen egy robotot!" versenyének zsűrijét.

A 2018-as "Nyerjen egy robotot!" versenyének zsűrijét Európa különböző részein, az iparág, a kutatás és a politika területén dolgozó öt szakértő alkot. Ők bírálják majd el az európai, közel-keleti és oroszországi pályázók számára most először meghirdetett versenyre beérkező pályázatokat, és a legjobbak Epson T sorozatú robotot nyerhetnek.

Az öt zsűritag:

- Eva Kaili, az Európai Parlament tagja, a Görög Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége az Európai Parlamentben képviselőcsoport (Pasok/Elia) vezetője, az Európai Parlament Tudományos és Technológiai Alternatívák Értékelő Osztályának (STOA) elnöke
- Patrick Schwarzkopf, a VDMA Robotics + Automation vállalat ügyvezető igazgatója
- Darwin Caldwell professzor, a genovai Olasz Technológiai Intézet kutatási igazgatója és egyben a Sheffieldi Egyetem Automatikus Vezérlési és Rendszertervezési Tanszékének vendégprofesszora
- Dr. Paniti Imre, a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének (MTA-SZTAKI) tudományos munkatársa
- Yoshifumi Yoshida, az Epson vezérigazgatója, korábban a Robotics Solutions Operations üzletág operatív igazgatója

Az összes pályázat beérkezését követően a zsűri januárban kezdi meg a továbbjutók elbírálását. A második fordulóban ezeknek a versenyzőknek élőben kell majd a pályázatukat bemutatni a zsűri előtt. A pályázatok beadási határideje 2018. december 15. A versenyről és a jelentkezésről további információkat az epson.eu/robots-contest oldalon találhatsz.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.