Tudj meg többet a műanyagok kiváltásáról a Jane Goodall Intézet előadásán!

|

Ingyenesen megtekinthető program mesél a fiataloknak a műanyagok káros hatásairól és a lehetséges megoldásokról.

A Jane Goodall Intézet az állatvilág kutatásáért, a természet védelméért és az oktatásért létrehozott non-profit szervezet, melyet a közismert főemlőskutató, az élete jelentős részét az állatok testközeli tanulmányozásával töltő Dr. Jane Goodall alapított 1977-ben.  

A szervezet nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemmel kapcsolatos ismeretterjesztésre, ezért most az Epam szoftvercéggel fogtak össze egy különleges előadás bemutatására.

"A magyarországi Jane Goodall Intézet előadása során megismerheted a műanyagok hatását az életünkre és környezetünkre, illetve játékos feladatok segítségével bemutatjuk, hogy mi, mindennapi emberek, mit tudunk tenni a műanyag "kiváltására", milyen alternatív, környezetkímélő módszereket alkalmazhatunk bolygónk és életünk védelme érdekében."

- írja az intézet magyarországi képviseletének közleménye. Az online közvetítés július 28-án, 14 órakor indul az EPAM eKids Facebook-oldalán. Az előadás a Roots & Shoots program része, amely egy közel 100 országban kipróbált oktatási program a fiatalok környezettudatos nevelésére.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.