Tovább érhetők el ingyenesen az oktatási oldalak a Telenor hálózatán

|

A járványügyi korlátozások meghosszabbítása miatt a Telenor is hosszabbít.

Jelen állás szerint legalább március 1-ig maradnak a járványügyi korlátozások, így az oktatás is online formában zajlik tovább számos iskolában. A Telenor az Innovációs és Technológiai Minisztériummal történő egyeztetést követően 2020. november 27-től biztosítja egyes oktatási célú oldalak korlátlan elérését, így azok meglátogatása esetén az adatforgalmat a rendszer nem vonja le az elérhető adatkeretből, és továbbra sem fogja, legalább február végéig. A lehetőség minden kis- és nagyképernyő mobilnet-hozzáféréssel rendelkező Telenor előfizető számára elérhető.

Érdemes tudni, hogy február 16-áig tart a január 19-én meghirdetett "Digitális ugródeszka" pályázat, melynek keretében 2 millió forint értékű, digitális oktatást segítő tablet- és notebookcsomaghoz juthatnak a hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező, alapfokú oktatási intézményei. A pályázati keret 10 millió forintos, a nyertes intézmények pedig ingyenes, 30 órás, akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani képzést is kapnak.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.