Több millió forint összdíjazású versenyt hirdet a Wrike

|

Prágai irodát nyit és fejlesztői versennyel keres Közép-Európában új kollégákat a cég.

A népszerű projektmenedzsment és munkakollaborációs platformot fejlesztő Wrike megnyitotta új nemzetközi irodáját a szomszédos Prágában, továbbá meghirdetette "Work, Unleashed 2019" elnevezésű termékfejlesztési versenyét. A nyílt verseny célja, hogy a Wrike platform használhatóságát szélesítse, illetve hatékonyabbá és gyorsabbá tegye az együttműködést a Wrike szoftverét használó cégek alkalmazottai között. A Wrike összesen 100 ezer dollár (közel 30 millió forint) jutalomban részesíti a verseny díjazottjait. Az első helyezést elérő 25 ezer (7,2 millió forint), a második 10 ezer (3 millió forint), a harmadik helyezett 5 ezer dolláros (1,5 millió forint) díjai mellett több kategóriában hirdet meg további készpénzes díjakat.

 

"Idén előbb Tokióban, most Prágában nyitottunk irodát, ami óriási fejlődés és lehetőség a Wrike életében, és még csak az év felén vagyunk túl. Örülünk és büszkék vagyunk most megnyíló közép-kelet európai központunkra, amivel a régióban is pozícióba kerülünk. Nagyban számítunk a környező országokban élő, az egyetemekről most kikerülő, tehetséges fejlesztőkre, akiknek lehetőségük lesz termékünk sikereihez hozzájárulni" - mondta el Andrew Filev, a Wrike vezérigazgatója.

 

A mai nappal megnyíló Work, Unleashed 2019 "hackathon" minden magában tehetséget és affinitást érző fejlesztőnek, dizájnernek, és termékmenedzsernek, illetve csapataiknak nyújt lehetőséget Magyarországon, továbbá tíz környező európai országban (Fehéroroszország, Bulgária, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna). Minden nevező csapatnak a Wrike jelenlegi verziójára támaszkodva kell egy vagy több problémát megjelölniük és arra a jelenleginél jobb megoldást nyújtaniuk. A pályázatok leadásának határideje 2019. augusztus 12. A tíz legjobb csapatot augusztus 20-án jelentik be, akiket a cég az utolsó fordulóban Prágában versenyeztet majd. A végső eredményhirdetés szeptember 19-én lesz.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.