Téged is vár a kormány ingyenes informatikai képzése

|

Az Újratervezés Program első lépcsője egy 8 hetes bevezető kurzus, melynek sikeres teljesítését követően egy teljes egészében államilag támogatott IT-képzésen folytathatod a tanulást.

Május 22-én 12 óráig várja a jelentkezőket a gazdaságvédelmi akciótervhez kapcsolódó Újratervezés Program, mely első körben egy május 25-én induló, 8 hetes, online kurzus képében, alapvető informatikai ismereteket kínál az érdeklődők számára. A virtuális iskolapadba bárki beülhet, aki betöltötte a 18-at, rendelkezik saját számítógéppel, illetve internet hozzáféréssel, és vonzza az IT világa.

A program tematikája alapján teljesen az kezdetektől indít a képzés, mely a nyolc hét során a kódolás irányába is kitérőt tesz, a résztvevők - az ígéretek szerint - alapvető webfejlesztési ismeretekkel is bővíthetik tudásukat. A videós anyagoknak köszönhetően tetszőleges tempóban járhatnak órára az érdeklődők, azonban a kurzus teljesítése heti 10-30 órát lecsippent majd a szabadidejükből. Szerencsére a modulok arra is lehetőséget kínálnak, hogy amennyiben a diák egy adott témában előképzettséggel/releváns ismeretekkel rendelkezik, kvízek sikeres teljesítésével átugorjon bizonyos részeket. A kurzus végén egy záróvizsga várja a jelentkezőket, melynek sikeres teljesítését követően különféle - később meghirdetésre kerülő és valószínűleg augusztusban elrajtoló - IT-tanfolyamok közül kiválaszthatják a számukra legvonzóbbat, melyen teljes állami támogatással, vagyis ingyenesen vehetnek részt.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet ez a lehetőség, irány a https://ujratervezes.nive.hu vagy a www.vali.ifka.hu honlap, ahol egy gyors regisztrációt követően már túl is vagy a beiratkozáson.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.