Tanulj játékfejlesztést teljesen ingyen

|

Szeretnél alaposabban megismerkedni a Unity fejlesztői környezetével és elkészíteni első játékodat? A Learn Premium segít ebben!

Gigantikus online tudásanyagot tett teljesen ingyenesen elérhetővé a Unity Technologies a Learn Premium platformján keresztül. A cég még márciusban kínált az érdeklődőknek egy  3 hónapig tartó, teljesértékű hozzáférést az online játékfejlesztési kurzusok széles skáláját tartalmazó felülethez, melyre több mint 300 ezer felhasználó le is csapott.

A csapat a jelenleg is tomboló vírusjárvány miatt úgy döntött, hogy nem tér vissza a havidíj alapú rendszerhez, hanem teljes egészében ingyenessé teszi a hozzáférést a honlaphoz. A Unity ezzel a lépéssel kíván lehetőséget biztosítani a munkanélkülivé vált felhasználóknak, hogy új tudást szerezve a játékfejlesztési piac is tárt kapukkal várja őket álláskeresésük során.

 A teljes hozzáférést a cég nem korlátozza a már korábban fiókkal rendelkező tagokra, ha tehát téged is foglalkoztat a játékfejlesztés világa, szívesen képeznéd magad ebben a témában és nem rémítenek meg a teljesen angol nyelvű instrukciók, akkor ugorj a Unity Learn Premium felületére és egy gyors regisztrációt követően már el is merülhetsz a tengernyi tananyagban.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.