Tanárok mondhatják el, miként lehetne hatékonyabb a digitális oktatás

|

Pályázaton várja az ötleteket az egyik nagy mobilszolgáltató.

Márciusban újabb névváltáson esett át a 2010-ig Pannon GSM, majd Telenor néven futó mobilszolgáltató, így immáron a Yettel nevű cég zászlaja alá tartoznak a 0620-as ügyfelek. Az átalakulással azonban nem szűnt meg a Telenor-érában elindult Hipersuli Program, amely most a digitális oktatás fejlesztéséhez gyűjt javaslatokat.

A Hipersuli 2020-ban, a karanténoktatás során felgyülemlett tapasztalatok megosztására hívta életre a tanároknak szóló digitális tananyagfejlesztő pályázatát, amelynek célja, hogy segítse a pedagógusok eligazodását a digitális oktatás területén, illetve hogy támogassa őket az online lehetőségeik bővítésében, legyen szó kooperatív munkáról, számonkérésről vagy új ismeretek átadásáról.

A pályázat tananyagaiból minden pedagógus számára ingyenesen elérhető tudástár állt össze, a legjobb 25 ötlet beküldőjét pedig képzéssel segítik, hogy meg is tudják valósítani azokat a https://hipersuli.webuni.hu weboldal felületén. A legjobb 10 pályázó emellett további értékes nyereményekben is részesül.

A HiperSuli tanári tananyag-fejlesztő pályázatra felsőfokú pedagógiai végzettséggel rendelkező oktatók jelentkezhetnek. A folyamat egyszerű, a pedagógusok gyorsan, pár kattintással adhatják be pályázatukat. Jelentkezni egy kiválasztott téma, illetve a tananyaggal megcélzott korosztály megjelölésével lehet. A jelentkezés során a tanárok használhatják már meglévő ötleteiket, nem szükséges teljesen új projektekkel pályázni. A nevezéseket az alábbi témakörökben várják: kooperatív munka/kollaboráció, számonkérés, virtuális osztályterem, új ismeret átadása/interaktív prezentálás.

A pályázatok beérkezési határideje június 26., éjfél. A jelentkezés az itt található űrlap kitöltésével adható le.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.