Segíts, hogy egy óvoda értékes LEGO készlethez jusson, és akár te is nyerhetsz!

|

A FIRST LEGO League robotprogramozó verseny hazai partnere, a HelloWorld Oktatás és Fejlesztés Egyesület most óvodákat segítő felajánlásával is támogatja a 4-6 éves korosztály tudományos, technológiai, mérnöktudományi és matematikai képzését.

A FIRST LEGO League Discover nem egy LEGO készlet, hanem egy oktatási program, amit a LEGO Education és a FIRST dolgozott ki közösen. A legkisebbek természetes kíváncsiságára és építési vágyára építő program nem csak a természettudományok és a matematika legfontosabb fogalmait ismerteti meg, hanem a programmal magabiztosabbá, jobb csapatjátékossá is válhatnak a gyerekek.

A DUPLO alapú foglalkozások során a gyermekek megtudhatják, hogy mi az a gyorsulás, mit jelent a véletlenszám-generálás, és valódi életből érkező problémákat is megoldhatnak játékos módon. A Telenor támogatásával megvalósuló program során minden gyerek kap egy hazavihető FIRST LEGO League Discover More szettet, amely a szülők számára is tartogat a gyerekkel közösen végrehajtható feladatokat.

HelloWorld Oktatás és Fejlesztés Egyesület célja, hogy a játékos tanulás minél szélesebb tömegek számára elérhető legyen, ezért felajánlott egy teljes FIRST LEGO League Discover Óvodai csomagot, és az ahhoz szükséges STEM Park készletet egy hazai intézmény számára több mint 200 ezer forint értékben. A FIRST LEGO League Magyarország Facebook oldalán a szülök jelölhetik meg az általuk támogatni kívánt óvodákat, amelyek közül egy szerencsés intézmény 2021 januárjában megkapja majd a LEGO készleteket minden szükséges pedagógiai útmutatóval, munkafüzetekkel és kidolgozott, már nemzetközileg használt tananyaggal együtt.

Az óvodákat jelölő szülők is nyerhetnek egy FIRST LEGO League Discover szettet, ezért érdemes ellátogatni a FIRST LEGO League Magyarország Facebook oldalára, ahol a további részletek is megtalálhatóak.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.