Robotfoci és MI is vár Királyréten

|

Robotprogramozó táborunkban emeltük a tétet, rengeteg újdonsággal készülünk. Még nem késő jelentkezni!

Már öt év eltelt azóta, hogy első robotprogramozó táborunk kapuját kitártuk a az érdeklődő gyerekek előtt, ám a folyamatos megújulásnak köszönhetően még azon diákok számára is tudunk majd újdonsággal szolgálni, akik már több alkalommal is velünk tartottak. Ugyanis a koronavírus sem akadályozhatta meg azt, hogy idén is elhozzuk a HelloWorld Robotprogramozó táborát, ami augusztus 9-én, Királyréten veszi majd kezdetét.

Robotokból természetesen nem lesz hiány és a hét során a gyerekek számos különféle kihívásban vehetnek részt, melyekre alapos felkészítést kapnak szakértő tanári gárdánktól. A házi FIRST LEGO League bajnokság lebonyolítása mellett idén néhány különlegességgel is készülünk, robotfoci és robottánc színesíti majd az órákat.

Ezen kívül a diákokat bevezetjük a TensorFlow mesterséges intelligencia rejtelmeibe és az Arduino-programozás világából is kapnak némi ízelítőt. Sőt, a gyerekek egy izgalmas tanóra keretében - saját ötleteik alapján - egy társasjáték játszható prototípusának fejlesztési folyamatába is belekóstolhatnak.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a tábor még lecsaphatsz az utolsó szabad helyekre a https://robot.helloworldonline.hu/ oldalon!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.