Pont Ott Parti 2022- meghirdették a felvételizők eredményváró buliját

|

Idén sem marad el a leendő egyetemisták népszerű közösségi eseménye.

Az elmúlt években stabil hagyománnyá nőtte ki magát a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) bábáskodásával megvalósuló Pont Ott Parti, melynek keretében együtt izgulhatnak a felsőoktatásba igyekvők a ponthatárok kihirdetésekor.

Az idén június 21-én fogják nyilvánosságra hozni a bejutási küszöböt jelentő számokat, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériummal, valamint az Oktatási Hivatallal összedolgozó HÖOK pedig nemrég meghirdette az ehhez kapcsolódó 2022-es Pont Ott Partit is.

Az esemény ezúttal is a Városligetben kerül megrendezésre, a kapunyitásra 15:00 órakor kerül sor, a látogatókat pedig egészen 23:30-ig várják a zenei programok és a kiállítók. A rendezvény házigazdája DJ Rusty lesz, a megelepetés színpadi programokat később hozzák nyilvánosságra. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a POP Facebook-oldalán lehet megtenni.

Természetesen az idén sem maradnak el a vidéki Pont Ott Partik, ám cikkünk írásakor még csak az egri esemény meghívója aktív, a debreceni, győri, pécsi és szegedi bulik kihirdetése még várat magára.

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.