Kiderült, hol lesz lehetőség az őszi érettségire

|

Elindult a jelentkezés a 2022-es őszi érettségi vizsgákra.

A nemrég lezárult egyetemi pótfelvételi jelentkezés után most újabb fontos ablak nyílt meg, ezúttal az őszi érettségin való részvételi szándékukat jelezhetik az érdeklődők.

A 2022-es őszi érettségi írásbeli vizsgái október 14-én veszik kezdetüket, a nemzetiségi nyelvekkel és a magyar irodalommal indítva a sort. Az utolsó írásbeli tesztet október 27-én írják a vizsgázók, november 10. és 14. között pedig már az emelt szintű szóbelik zajlanak majd. A középszintű szóbeli vizsgákat valamivel később, november 21. és 25. között tartják.

Az Oktatási Hivatal nemrég közzétette őszi érettséginek helyt adó iskolák teljes listáját. A tantárgyakhoz kapcsolódó nyilvános anyagokat itt lehet elérni, az OH általános jelentkezési tájékoztatója pedig ezen a linken böngészhető.

Cikkünk írásakor ugyanakkor valamilyen probléma van az OH weboldalával, ami miatt a tartalmak csak nagyon lassan, vagy egyáltalán nem töltődnek be. Amennyiben te is ezt tapasztalod, érdemes később próbálkozni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.