Ingyenes online tananyag segíti a felkészülést az informatika érettségire

|

A díjmentessé tett oktatóanyagok leginkább az ifjaknak jöhetnek kapóra, de nem csak nekik szólnak.

Ingyenesen teszi elérhetővé az informatika érettségiben segítséget nyújtó e-learning leckéit a Training 360 oktatóközpont. Idén májusban mintegy 60 ezer diák vág neki az érettséginek, közülük várhatóan minden negyedik választja vizsgatantárgyként az informatikát. A magyar cég felajánlásával egyaránt élhetnek a diákok, oktatók, valamint a téma iránt érdeklődők.  

A tételeket feldolgozó oktatóvideók mellett a tananyagban a videók szövegkönyve és azok prezentációi is megtalálhatók. "Az érettségire készülők rendkívül nehéz helyzetben vannak, hiszen a pandémia miatt egyik pillanatról a másikra lettek kiszakítva a megszokott környezetből, ami nyilvánvalóan megnehezíti a felkészülésüket. Az ország egyik legnagyobb tréning cégéként szeretnénk segíteni nekik az informatika érettségi sikeres teljesítésében, ezért döntöttünk a tananyag díjmentes biztosítása mellett" - mondta Nyisztor József, a Training360 Kft. ügyvezető igazgatója. 

Az informatika érettségi nem csak azok számára jó döntés, akik ezen a területen akarnak elhelyezkedni, hiszen az ehhez szükséges készségeket ma már szinte kivétel nélkül minden szakma megköveteli.  

Idén sem mérséklődik az informatikushiány 

"Az elmúlt évben a koronavírus hatására is megtapasztaltuk, hogy az informatika szerepe mennyire jelentős az életünkben, ezért idén még nagyobb hangsúlyt fektetünk az informatikusképzésre, amibe a következő generáció támogatása is beletartozik. Bennük most formálódik a szakmai érdeklődés, felajánlásunkkal pedig meg akarjuk erősíteni jövőbe mutató döntésüket, hogy az informatikát választották vizsgatárgyként" - tette hozzá Nyisztor József. 

A Training360 jelenleg is biztosít ingyenes online képzéseket   az informatikatanárok számára a cégcsoporthoz tartozó NetAcademia Oktatóközponton keresztül. Ezt már 500-nál is több tanár vette igénybe az elmúlt években. 

Az informatikai érettségire készülőknek a díjmentes online felkészítő anyaghoz történő hozzáféréshez csak annyit kell tenniük, hogy 2021. február 28-ig regisztrálnak atraining360.com/infoerettsegi címen, ami mindössze pár percet vesz igénybe. Ezt követően bármikor hozzáférhetnek az informatikavizsgára felkészítő e-learning tananyaghoz. 

 

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.