Ingyen 3D nyomtatót igényelhetnek az iskolák

|

Az Alza 6 hónapra kölcsönbe adja a regisztrált intézményeknek a Creality Ender 3 nyomtatót, amit a határidő végén kedvezményesen meg is vásárolhatnak.

Egyre korszerűbb technológiák állnak a hazai általános és középiskolákban is a diákok rendelkezésére, azonban még akadnak olyan eszközök, melyek beszerzése megterhelő lehet egy intézmény számára. Egy 3D-s nyomtató például az oktatás számos területén bevethető, azonban magas ára és anyagköltsége miatt viszonylag kevés iskola rendelkezik ilyen különleges printerrel.

Ezen szeretne változtatni az Alza, a cég ugyanis a tavaly a cseh piacon elindított eszközkölcsönzési programját hazánkban is igyekszik meghonosítani, ehhez már csak arra van szükség, hogy az érdeklődő általános és középiskolák regisztráljanak a felületükön (ahol részletes leírás található a kölcsönzés menetéről is). Ezt követően egy kérelmet kell csupán küldeniük az org@alza.hu e-mail címre és ezzel már meg is rendelték a Creality Ender 3 típusú nyomtatót. A 6 hónapos tesztidőszak leteltével az iskoláknak csupán annyi a teendőjük, hogy az eredeti csomagolásban visszaküldik a nyomtatót, de természetesen arra is lehetőség van, hogy kedvezményes áron megvásárolják ezt a készüléket.

Persze nem csak az ingyenes 3D-s nyomtatókkal segíti az iskolák digitalizációjának fejlődését az Alza, a cég különleges kedvezményekkel és meghosszabbított teljesítési határidejű számlákkal is támogatja az intézményeket a távoktatáshoz szükséges eszközök beszerzése során.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.