Időkapuk repítenek a múltba

|

Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeit feldolgozó, online vetélkedőben egy Nintedo Switch konzolt is nyerhetsz!

Izgalmas történelmi túrára invitálja a középiskolás diákokat az Időkapuk vetélkedő, melyet a 2020-as év járványhelyzete egy online felületre költöztetett. A webes környezetben kínált játékban négy karakterből választhatod ki a hozzád leginkább passzolót, az ő szemén keresztül ismerheted majd meg a forradalom legfontosabb történéseit.

A vetélkedő részvevői két szinten, összesen 16 állomást járhatnak be, ahol az adott helyszínhez köthető történelmi események rövid összefoglalója, az általuk kiválasztott fiktív karakter életének aktuális történései és változatos kvízkérdések várják őket. A hangsúly természetesen az utóbbiakon van, hisz ezek megválaszolásával különböző értékű pontok - valamint a karakterhez kapcsolódó forradalmi eszközök - megszerzésére kapsz lehetőséget, a vetélkedő győztese pedig az lesz, aki a legmagasabb pontszámot, a lehető legrövidebb idő alatt éri el. A versenyzőket értékes díjakkal motiválják a szervezők, hisz az első 10 helyezett garantált jutalommal távozhat (műszaki cikkek, társasjátékok), az összesített győztes pedig egy Nintendo Switch Lite konzolt vághat zsebre.

A játék november 4-én éjfélig várja az érdeklődők diákokat a www.idokapuk.hu oldalon. Ha szeretnéd megcsillogtatni történelemtudásodat, és közben rengeteg hasznos információval gazdagodni, akkor ne habozz, regisztrálj!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.