Hazai oktatót is díjaztak a világ legjobb hálózati szakértői között

|

Ország Tamás több mint 10.000 oktató közül sikerült kitűnnie.

A világ egyik vezető hálózatieszköz-gyártójaként számon tartott Cisco megoldásait kizárólag a vállalat által minősített hálózati trénerek oktathatják. Jelenleg világszerte több mint 10.000 szakértő felel meg ennek a követelménynek, kiknek teljesítményét folyamatosan osztályozza a cég a hallgatói visszajelzések alapján.

A felmérés eredményét minden évben összesítik, s a legkiválóbb trénereket különböző kategóriákban a Cisco Instructor Excellence nevű díjjal ismerik el. A 2020-as évben a Nagyvállalati hálózati megoldások kategóriában világszerte 54 oktató ért el kimagasló teljesítményt, köztük Magyarországról Ország Tamás, a Training360 oktatója.

Ország Tamás 14 éves kora óta foglalkozik számítástechnikával. Pályáját programozóként kezdte, majd rendszerszervezőként, üzemeltetőként dolgozott számos pozícióban, főképp bankoknál. Első nemzetközi minősítését 1999-ben szerezte, oktatói debütálása is erre az időszakra tehető.

"Ekkor kaptam felkérést egy oktatóközponttól arra, hogy tartsak hálózatüzemeltetői képzéseket. Mostanra már az oktatás vált a fő hivatásommá, de a Training360 üzemeltetői csapatának aktív tagjaként továbbra is gyakorlom a szakmát"

- mondta Ország Tamás. A szakembernek ez utóbbi kapcsán komoly kihívást jelentett a vállalat online oktatásra történő tavalyi átállítása, melyet az üzemeltetői csapat a covid járvány első hullámának indulásakor mindössze néhány nap alatt sikeresen megoldott.

Kovács Zoltán, a kitüntetett oktatót foglalkoztató Training360 oktatási és fejlesztési igazgatója a díj kapcsán elmondta, hogy kollegájuk már másodszor részesült a rangos elismerésben, melynek jelentőségét tovább növeli, hogy a pandémia miatt rögtönözve kellett a szűkebb lehetőségeket kínáló online oktatásra cserélniük a személyes jelenlétet.  

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.