Hamarosan megnyitja kapuit a régió legnagyobb robotkiállítása

|

Az ipartól a filmek világáig rengeteg robottal várja az érdeklődőket a World of Robots.

Izgalmas program csábítja a robotika szerelmeseit, a héten ugyanis kezdetét veszi a három hónapon át látogató World of Robots kiállítás, amely újdonságok és fejlesztések tömkelegét mutatja be a látogatóknak.

Az Etele Plazába beköltöző interaktív expó március 3-tól várja az érdeklődőket, a robotika legkülönbözőbb területeinek csodáival.

"A kiállítás részeként láthatóak lesznek a legújabb fejlesztésű humanoid robotok, nagy értékű - kipróbálható - robot játékok, transformerek, irányítható focilabda, rakodó tank robot, rajzoló robotkarok, 3D nyomtatók, eredeti filmes relikviák, mint például a Vasember, R2D2, Terminator, C3PO, ezenfelül több méteres - nagy játékfilmes koncepció robotok, robot állatok, és a digitális kultúrához köthető kiemelkedő újítások, sőt még egy Mars járó koncepció robot is bemutatásra kerül. Egy időfalon bemutatjuk, hogy honnan hová fejlődtek a robotok és azt is megnézhetjük, hogy miben jobb egy robot és miben egy ember.

- írja a kiállítás kedvcsinálója. Az expón a Magyar Honvédség is képviselteti magát a tűzszerészek bombakereső robotjával, a diákokcsoportokat pedig a Neumann Társasággal együttműködve felkészült hallgatók várják, akik minden kérdésre választ adnak.

A teljes árú felnőtt jegyek 3900 forintról indulnak, a diákok viszont csoportos kedvezménnyel már 1900 forintért is bejuthatnak a rendezvényre. A szervezők felhívják rá a figyelmet, hogy az online vásárolt jegyek ugyan időpontra szólnak, a belépés után viszont nincs időkorlát a kiállítótérben való tartózkodásra.

További információkért a World of Robots weblapját és Facebook-oldalát érdemes böngészni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.