Elég jó vagy az észteknek?

|

Magyar szoftverfejlesztőket is keres Észtország. Egy online teszttel kiváló munkalehetőséghez lehet jutni.

Igazi innovációs központtá vált Észtország, amely folyamatosan keresi a kiváló IT-szakembereket. "Az észt vállalatok azonban nem csak egyszerűen programozókat keresnek, mivel bárki megtanulhat kódot írni. Olyan mérnöki szenvedéllyel és problémamegoldó képességgel rendelkező személyeket várnak, akik előre akarnak lépni a karrierjükben és meg akarnak felelni a szakmai kihívásoknak" - nyilatkozta Triin Visnapuu-Sepp, az államilag üzemeltetett Work in Estonia vezetője.

Az ország a toborzás érdekében egy saját oldalt indított. A platformon lévő első, bemelegítő kvíz teljesítése hozzáférést ad a legjobb észtországi vállalatok közé tartozó munkaadók által készített részletesebb tesztekhez. A tesztek bármelyikének teljesítését követően a pályázó visszajelzést és potenciálisan munkaajánlatot kap a vállalat IT- és mérnöki menedzsereitől, abban az esetben is, ha nem megbuknak a teszten.

"A teszteken való jól teljesítés kétségtelenül felkelti a vállalatok menedzsereinek figyelmét és munkaajánlatot jelenthet" - mondta Visnappu-Sepp, majd hozzátette, hogy a vállalatok folyamatosan egyre több tesztet tesznek továbbra is közzé a platformon.

A kvíz bárki számára elérhető, aki szeretné próbára tenni magát, de elsősorban olyan angolul beszélő, közép- és szenior szintű programozóknak készültek, akik fontolgatják a külföldi munkavállalást.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.