Csatlakozz az Edison Kihíváshoz!

|

Szakmai mentorok segítenek a diákcsapatok felkészítésében az EdisonKids versenyén, ahol értékes díjakat is bezsebelhetnek a legjobbak.

Május 14-ig várja a jelentkezőket az Edisonplatform frissen életre hívott kezdeményezése, melyre 12 és 16 év közötti diákcsapatok nevezhetnek újító ötleteikkel, innovatív és kreatív megoldásaikkal.

Az Edison Kihívás során a diákoknak arra a jelenleg rendkívül aktuális problémára kell megoldást kínálniuk, hogy:

Hogyan lehetne segíteni az ötleteddel az otthon egyedül játszó és tanuló kisebb gyerekeknek, akiknek magányosak a délutánjai és akár a hétvégéi is?

A verseny során a 3-4 fős csapatok a beérkezett pályázatuk alapján elsőként egy a kiválasztott területen jártas mentort kapnak maguk mellé, akivel egy héten keresztül, naponta 1 órát az ötletük tökéletesítésével és az elképzelésük továbbfejlesztésével töltenek majd. Végezetül az elkészült pályaműveket a verseny szakmailag is elismert zsűrijének prezentálják.

A legjobbnak ítélt ötletek pedig nem csak díjazásban részesülnek, hanem a megvalósítás irányába is tesznek egy hatalmas lépést.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az Edison Kihívás, akkor irány a honlapjuk, ahol részletes információkat találsz a kezdeményezésről és természetesen a jelentkezésről is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.