Általános iskolából egyetemre

|

Az ELTE Informatikai Kara várja a 9-13 éves gyerekeket, hogy játékosan bevezessék őket a programozás világába.

Hosszú évek óta építgeti gyermekoktatási programját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karán működő T@T Kuckó, mely idén júliusban a megszokott nyári táborait teljes egészében virtuális környezetbe költözteti át.

A napi néhány órás foglalkozásokat egy délelőtti közös csapatmegbeszélés indítja, mely során a diákok megkapják az adott napi feladataikat, majd a mítinget követően a gyerekek még egy órán keresztül elérhetik a csapatvezetőjüket, aki válaszol az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

Több különféle tematikát is kínál az egyetem a nyárra beiratkozó diákjainak, melyek között a IoT-programozás, a digitális alkotás és még a virtuális valóság is szerepet kap. További információért érdemes ellátogatni az egyetem honlapjára, ahol részletes leírást találsz az időpontokról és az induló képzésekről.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.