Akadozik a digitális oktatási rendszer

|

A jelek szerint a tömeges átállás a vártnál jobban megterheli a digitális oktatás infrastruktúráját.

Sokaknál összeomlott a digitális oktatási rendszer a lezárás első napján - áll a Telex hétfő reggel megosztott cikkében.  A lap olvasói visszajelzések alapján arról ír, hogy több felhasználónál is leállt, vagy döcögősen működik a KRÉTA rendszer, valamint a hozzá kapcsolódó Digitális Kollaborációs Tér.

Egy beszámoló szerint reggel hét előtt még mindenhez hozzá lehetett férni, majd vélhetően a nagyobb tömegek becsatlakozásával bizonytalanná vált az infrastruktúra. Egyeseknek szerverhibát írt ki a rendszer, mások különféle hibakódokkal találkoztak, ugyanakkor olyanok is vannak, akik nem tapasztaltak döcögést a platformok működésében.

A tömeges digitális átállás az általános iskolákat érinti, miután a kormány a múlt héten bejelentette, hogy a járványhelyzetre való tekintettel március 8. és április 7. között zárva tartanak az intézmények.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.