A virtuális utak is Rómába vezetnek

|

A speciális helyzetre való tekintettel egy globálisan elérhető, online eseményként zajlik idén a római Maker Faire.

Európa legnagyobb Maker Faire rendezvénye ugyan októberben fizikai formájában nem valósulhatott meg, azonban a római szervezők igyekeztek egy alternatív megoldással előrukkolni, hisz az alkotók, innovátorok és feltalálók bizony a pandémiás időszak alatt sem pihentek. Így született meg a digitális Maker Faire Rome ötlete!

Egy tökéletesen immerzív élményt ígér a virtuális látogatóknak a rendezvény szervezőcsapata, az érdeklődők az online térben a fizikai eseményekhez hasonlóan lehetőséget kapnak arra, hogy felkeressék a különféle kiállítók standjait. Emellett - mint minden évben - idén is egy rendkívül gazdag programtervet kínál a Maker-közösségnek a virtuális római forgatag, a négynapos esemény során számos izgalmas beszélgetésen, workshopon és konferencián keresztül járhatjuk körbe az idei év fő témáit, és természetesen külön kiemelt szerepet kap az innováció és az aktuális vírushelyzet kapcsolata is.

A teljesen ingyenes esemény már a mai napon elindult és egészen vasárnapig követhető a Maker Faire különféle csatornáin és az esemény hivatalos honlapján.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.