24 órás gyakornoki kiválasztást tart a Telekom

|

A jelentkezés május 16-án reggel indul, és mire lepörög egy videó Insta Storyban, kiderül, kik lesznek a kiválasztott 30 tehetség között

Az ország legnagyobb infokommunikációs vállalata ugyanis egyedülálló toborzási megoldással keresi az új tehetségeket: a cég 24 órás kiválasztási folyamata során összesen 30 gyakornokot szerződtet. "Hiszünk abban, hogy a folyamatos tanulás, újabb skillek, kompetenciák elsajátítása mellett a technológia kínálta lehetőségek megragadásával mindenki fejlődhet, előrébb juthat. Ebben a szellemiségben indítottuk el tavaly az első 24 órás gyakornoki kiválasztásunkat, melynek sikerére alapozva ismételjük meg a programot" - mondta Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief HR Officere.

A jelentkezési folyamat május 16-án reggel 10:00-kor indul, a tavalyihoz hasonlóan, egy egyszerű online regisztrációval, majd egy digitális kompetencia-mérő játékon (serious game) mérettettnek meg a diákok. Ezt követi az online videóinterjú, ahol előre megadott kérdésekre kell válaszolni.

A Telekom HR-szakemberei folyamatosan, illetve az éjszaka folyamán értékelik ki a jelentkezéseket. A legjobbak meghívást kapnak egy második körös személyes interjúra, ahol már találkoznak az adott szakterület mentoraival, végezetül pedig a 30 kiválasztott gyakornok nevét ünnepélyes keretek között hirdetik ki a vállalat új székházában. A toborzás indulásáról és a jelentkezés módjáról a telekom.hu/amostgyakornokai weboldalon kapnak tájékoztatást az érdeklődők.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.