Új videósunkat keressük

|

Gyere velünk táborozni! Ha tehetséges vagy, te lehetsz a HelloWorld új videósa.

Három évvel ezelőtt hirdettük meg első HelloWorld táborunkat, reagálva a munkaerőpiacon tapasztalható hatalmas erőforráshiányra. Az idő igazolta a koncepciónk életszerűségét, hiszen egy évvel később azonnal megháromszoroztuk a táborlakóink számát, amely növekedés azóta is tart. 12 telt házas táborral a hátunk mögött az idei nyárra legalább öt tábort tervezünk, négyet Balatonlellén - Robotprogramozó, Minecraft és Redstone tematikával -, egyet pedig Budapesten, amelyekhez elhivatott új videósunkat, videósainkat keressük. Ha tehetséges vagy, téged is szívesen látunk, és nem gyakornoki pozícióról van szó, hanem fizetős munkáról, amely során megismerheted napjaink legmodernebb oktatási módszereit.

Feladatok:
- összefoglaló videók készítése
- előadások rögzítése
- élő videók streamelése
- kreatív tervezés, előkészítés

Ha szívesen csatlakoznál a HelloWorld csapathoz, kérünk, hogy küldd el önéletrajzodat a helloworld@pcworld.hu e-mail címre "Tábori videós" tárggyal, valamint a kísérő leveledben linkelj be 2-3 olyan videót, amelyet te készítettél. Gyakorlattal rendelkező, kezdő munkavállalók jelentkezését is várjuk!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.