Tanévkezdésre hangol az EPAM

|

Online előadás-sorozatot szervez augusztus végén a cég, gyerekek és felnőttek számára is érdekes témákkal készülnek.

Augusztus 24 és 26 között tartja ingyenesen látogatható virtuális konferenciáját az EPAM, a meghívott előadók pedig a digitális oktatási módszereket és eszközöket is alaposan körbejárják. Ugyan szeptemberben az általános és középiskolákban a megszokott jelenléti oktatással indul a tanév - a felsőoktatásban már érdekesebb, hibrid megoldásokkal készülnek az egyetemek - a tavaszihoz hasonló hirtelen digitális munkamenetre történő átálláshoz már jónéhány bejáratott eszköz a felnőttek és a gyerekek rendelkezésére áll, ezekről is szó esik majd az előadások során. Természetesen a digitális oktatás tavaszi etapjáról "élménybeszámolókat" is hallhatnak az érdeklődők, tanárok és gyerekek is mesélnek a virtuális tanteremben töltött tapasztalataikról.

A délelőtti programok elsősorban a fiatalabb korosztályt célozzák, ahol többek között a Scratch és a robotika is kiemelt szerepet kap, délután pedig az idősebb diákok és a felnőttek számára érkeznek az izgalmas előadások. A konferencia részletes, napi bontása az esemény honlapján megtalálható és ezen a felületen akár azonnal regisztrálhatsz is a szimpatikus programokra.

Ha esetleg nem tudsz részt venni akkor sem kell aggódnod, az előadások a konferencia után a EPAM Hungary YouTube csatornáján és a konferencia Community-Z oldalán is megosztásra kerülnek, így bármikor megtekintheted őket.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.