Megvan, mikor rendezik a 2022-es Educatio szakkiállítást

|

Itt a helyed, ha kérdésed van a felsőoktatással kapcsolatban.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás évről évre összekapcsolja a felsőoktatás hazai-és külföldi szereplőit az érdeklődőkkel, a diákoktól a szülőkön át az oktatókig. Az expó célja, hogy választ adjon a látogatók felsőoktatással kapcsolatos kérdéseikre, így hasznos program a továbbtanulás előtt állóknak.

A járványhelyzetre való tekintettel a tavalyi expóra még kizárólag online formában került sor, a 2022-es Educatio szakkiállítás azonban már helyszíni rendezvényként várja a közönséget. Az eseményt a Hungexpo területén bonyolítják le, január 13. és 15. között.

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HŐOK) közleménye szerint a kiállítás online programokat is tartogat az érdeklődőknek, a helyszíni résztvevők védelméről pedig a járványügyi intézkedések betartásával gondoskodnak.

Az Educatio weblapján olvasható beharangozó alapján a szervezők 18 ország 200 kiállítójával készülnek, a látogatók száma pedig elérheti az 53 ezer főt. A szakkiállítás egyetlen helyen biztosítja a továbbtanulással és a karrierlehetőségekkel kapcsolatos információkat, a felvételizők pedig közvetlenül a kiszemelt intézmények hallgatóinak tehetik fel kérdéseiket.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.