Így taníthatsz meg egy robotot focizni

|

Megújul a HelloWorld Robotprogramozó tábor, amely új helyszínen, merőben új tematikával várja a 10-18 éves robotika iránt érdeklődő fiatalokat. Indul a jelentkezés!

Öt évvel ezelőtt, 2015 nyarán döntöttünk úgy, hogy egy programozótábort szervezünk kifejezetten gyerekek részére azon céllal, hogy a fiatal generációnak megmutassuk, az informatikát bizony lehet élvezetesen és érdekesen oktatni. Első táborunkat 23 másik követte, mostanra így már több mint hétszáz gyereket tudtunk vendégül látni, az első diákok közül sokan ma már neves külföldi egyetemekre, főiskolákra járnak, és közülük jó néhányan mérnöki, informatikai karokat látogatnak.

Az első lépés ehhez a Helló, világ!" képernyőre történő kiíratása, ám a modern eszközök ennél sokkal több eszközt adnak a modern oktatók kezébe. 2020 nyarán újra elindítjuk robotprogramozó táborunkat, ahol a gyermekek megismerhetik egy LEGO robot vezérlésének alapjait, egy helyi robotversenyen is részt vehetnek és a robotfociban is kipróbálhatják újonnan szerzett programozó tudásukat.

Nem csak a programot, hanem a helyszínt tekintve is szintet lép a Robotprogramozó tábort, amely immár Királyréten várja majd 10-14 és 14-18 éves táborozókat. Nem kevesebbre vállalkozunk, minthogy egy teljes Hotelt berendezünk majd robotokkal, miközben a táborozók a helyszínen lévő medencékben, és a közelben lévő erdei tónál pihenhetik ki a robotküzdelmek fáradalmait.

Egy igazán különleges egy hét vár ránk, amely során a táborozó diákok szinte észrevétlenül sajátíthatják el a programozás alapjait, illetve olyan készségekre tehetnek szert, mint az algoritmikus gondolkodás és a csoportmunka, ráadásul az esti e-sport versenyek gondoskodnak a kikapcsolódásról és a hamisíthatatlan HelloWorld hangulatról.

Időpont: 2020. július 6- 11. (6 nap, 5 éjszaka)
Ár: 74 900 forint (tartalmazza a napi háromszori étkezés, a szállás, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Hotel Királyrét (2624 Szokolya, Királyrét)
Korosztály: 10-14 és 14-18 év
További információ és jelentkezés: robot.helloworldonline.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.