Hallgatókat és pályakezdőket is vár a Műegyetemi Állásbörze

|

Gyakornoki lehetőségek és teljes munkaidős állások között válogathatnak az érdeklődők, és nem csak a Műegyetemről lehet regisztrálni.

Habár az internet világában már az otthonunk kényelméből is ezernyi álláshirdetés közül válogathatunk, a kinézett munkahelyről sokkal teljesebb képet kaphatunk az állásbörzéken, ahol az új kollégákra vadászó cégek szemtől szembe mutatják meg magukat.

Kiváló alkalom lesz erre a Műszaki Egyetem közelgő állásbörzéje, melyet az idén már az 51. alkalommal rendez meg az intézmény.

A március 22-23-án esedékes Műegyetemi Állásbörze hibrid formában zajlik majd: a BME K épületében 120 kiállító várja a látogatókat, a kiállítás virtuális (online) csatornáin pedig 13 céggel vehetjük fel a kapcsolatot. A szervezők nem árulnak zsákbamacskát, a részvevő cégek adatlapja már most is böngészhető a börze weblapján.

A látogatói élmény fokozására pecsétgyűjtő aktivitással, közösségi médiában szervezett játékkal és online kvízzel is készülnek a szervezők, a legszerencsésebbek idén is értékes ajándékokat vihetnek haza.

"A Műegyetemi Állásbörze célja, hogy hidat képezzen az egyetem polgárai, a látogatók, az álláskeresők és a kiállítók között. A mostani rendezvénnyel egy olyan esemény életre hívása a célunk, ahol a hagyományainkat őrizve, ám az újdonságokra nyitottan modern, az új igényeknek is megfelelő körülményeket teremtsünk az interakció több formájára. Minden érdeklődőt szeretettel várunk és bátorítunk a személyes vagy online részvételre" - nyilatkozta Orbán Balázs, az eseményt szervező Műegyetemi Hallgatói Kft. (MŰHASZ) ügyvezető igazgatója.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva lehet megtenni, nem csak a Műegyetem hallgatóinak. Az állásbörzével kapcsolatos legfrissebb információkért a rendezvény Facebook-oldalát érdemes figyelemmel kísérni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.