Eredeti vagy? Mutasd meg és nyerj!

|

Akár te is elkészítheted a következő Időképet a Szabadfogású Számítógép Versenyen.

Immár tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyt, amelyen kizárólag 19 év alatti magyar fiatalok vehetnek részt, egy informatikai eszközzel készített megoldással. Utóbbi lehet akár telefonnal vagy számítógéppel készített rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen kreatív IT-s projekt. A zsűri által legkreatívabbnak ítélt pályázatok gazdái értékes tárgynyereményekkel gazdagodhatnak.

A verseny hívta életre például 2005-ben az Időkép projektet, amely az óta Magyarország egyik vezető meteorológiai szolgáltatása. Ugyanakkor számos más előremutató, és valós problémákra választ adó munka is érkezett a versenyre az elmúlt 15 évben. Legyen szó a "kézi erőt" megsokszorosító robotkarról, jelnyelv tanító programról, a hangsebességet mérő eszközről vagy akár a méhek rajzásátfigyelő alkalmazásról.

További információ: verseny.c3.hu/2017/

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.