15 millió forinttal támogatja a közjót a Vodafone

|

Idén is meghirdetik a Vodafone Digitális Díjat, mellyel célja, hogy ösztönözze és elismerje azokat az innovátorokat, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást.

A 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjat három, korunk kihívásaival összefüggő kategóriában - Digitális Társadalom, Digitális Esélyegyenlőség és Bolygónk és Fenntarthatóság - hirdeti meg a vállalat. A Díjra magánszemélyek és vállalkozások, köztük nonprofit szervezetek és startupok jelentkezését is várják. A három kategória nyertesei között összesen 15 millió forintot fognak kiosztani. A kategóriák:

- Digitális Társadalom: e kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek a teljes társadalom javát szolgálják, illetve valamilyen módon megkönnyítik a digitális eszközök használatát.
- Digitális Esélyegyenlőség: olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek támogatják a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportok felzárkózását és pozitív irányban befolyásolják életüket.
- Bolygónk és fenntarthatóság_ olyan innovatív, digitális megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széleskörű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához.

"Telekommunikációs vállalatként és a világ egyik vezető mobilszolgáltatójaként fontos szerepünk van abban, hogy a technológiát a társadalom, az emberek hasznára fordítsuk. Olyan megoldásokat szeretnénk támogatni, amelyek bár észrevétlenül épülnek be az életünkbe, mégis nagy segítséget jelentenek a mindennapokban és így hozzájárulnak egy jobb, fenntarthatóbb, okosabb, és természetesen izgalmasabb jövő kiépítéséhez." - mondta el Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A pályázat részleteit a Vodafone oldalán találod.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.