Szavazás: a legjobb játékok programozócsemetéknek.

|

Szerencsére egyre népesebb kínálatból választhat az, aki játékos módon szeretné az informatikát megszerettetni gyermekével, diákjaival. De melyik a legjobb?

Nagy év végi szavazást indított a PC World, ahol a magazin szeretné megtalálni az olvasók segítségével az év legjobb termékeit. A listába a HelloWorld is delegált egy kategóriát, amelyben azokat az idén megjelent játékokat gyűjtöttük össze, amelyeknél szerintünk jelenleg nincsenek jobb eszközök, ha programozástanításról, vagy a kódolás megszerettetéséről van szó. Természetesen a listával lehet vitatkozni, és érdemes is, hiszen számos remek megoldást és szolgáltatást kellett kihagynunk az összeállításunkból. Szavazz, hogy te melyiknek adnád a díjat, illetve írd meg kommentben, ha egy terméket mindenképpen itt szeretnél látni.

Ha pedig a PC World által indított minden kategóriára szavazni szeretnél, akkor itt megtalálod a teljes kérdőívet: pcworldhu.typeform.com

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.